KK Čačak94 šalje trenere mlađih kategorija u Kadiz na završni turnir kadetskog prvenstva Španije

Kao što smo i najavljivali tokom sezone naš klub je posvećen najviše razvoju mladih igrača i pravljenju mladih igrača koji bi bili nosioci pre svega u našem timu u okviru KLS, i koji bi bili spremni i za više izazove. U cilju toga svi u klubu su jako svesni da je potrebno ulagati i pratiti način rada i poslovanja klubova koji su u tom sistemu rada već dugo i imaju neverovatne rezultate.

Svesni smo da pored toga što je potreban rad i upornost, treba i ulagati i videti kako to oni najuspešnije i rade, pa je klub odlučio da trenere mlađih kategorija u našem klubu pošalje na završni turnir kadetsko prvenstva Španije, koji se održava u Kadizu od 19. -25. maja. Tu će treneri imati priliku da vide kako rade najuspešniji klubovi u Španiji, a mnogi od njih su najuspešniji i u Evropi i šire kad je u pitanju rad sa mlađim selekcijama.

Nema sumnje da je i ovo jedan od pokazatelja da naš klub gleda najviše u pravcu razvoje naše dece i mlađih kategorija kluba i da će ovo biti jedno posebno iskustvo koje će sigurno unaprediti rad sa mladima u našem klubu.

Leave a Reply