Nezaboravno iskustvo i putovanje za dobitnike nagradne igre

U okviru poslednjeg kola prethodne sezone naše ekipe, klub se odlučio na potez koji je retko bio viđen i kod mnogo većih klubova. Na poluvremenu utakmice između Čačka94 Quantox i Dynamic BalkanBet-a organizovano je takmičenje u šutu sa centra. Učestvovalo je nekoliko gledalaca nasumice izabranih iz publike po serijskom broju karte. Kako niko nije uspeo da ubaci, odlučeno je da se od tih učesnika nasumice izvuče dobitnik. Sreća je poslužila najviše momka koji je bio član našeg juniorskog pogona Luku Bojovića, a nakon saznanja da je srećni dobitnik, on je veoma nesebično odlučio da nagradu prepusti jednom od svojih saigrača Davidu Đekiću. Klub nikako nije ostao imun na ovaj gest pa je odlučeno da oba momka budu dobitnici i putnici na Olimpijske igre.

David Đekić i Luka Bojović su tako dobili priliku da prisustvuju ispostaviće se jednom od najjačih košarkaških turnira u istoriji Olimpijskih igara i bodre našu reprezentaciju do bronzanog odličja. David nam je preneo par utisaka sa putovanja:
“Utisci su zausta neverovatni, celo putovanje je bilo veoma zanimljivo. Lil i Pariz, dva prelepa grada sa mnogo istorije i kulture, a uz sve čari tih gradova imali smo i mogućnost da bodrimo reprezentaciju Srbije što je upotpunilo putovanje i učinilo ga zaista nezaboravnim za nas. Hvala još jednom celoj ekipi Čačka94, jer bez vas ovako putovanje ne bi bilo moguće.”

Veoma smo srećni i zadovoljni što smo uspeli da ovim momcima priredimo nezaboravno iskustvo, koje će sigurno pamtiti ceo život. Vas pozivamo da budete naš 6. igrač i tokom ove sezone i bodrite nas još jače, a klub će umeti to da ceni i da se oduži na pravi način, jer zajedno idemo u nove uspehe i pobede.

Leave a Reply