Najava pred meč protiv KK Vršac Meridianbet

Sutra, 5. oktobra, počinje za naš klub nova sezona takmičenja u okviru Košarkaške lige Srbije. Kao i prethodne sezone, naš tim otvara na domaćem terenu, a u goste nam dolazi ekipa Vršca. Tim koji je sastavljan za ABA2 takmičenje, od kog su odustali u poslednjem trenutku. Nema sumnje da nas očekuje veoma zanimljiv duel, i da će naš tim dati sve od sebe da sezonu otvori pobedom. Od prošle sezone u ekipi su ostali jedino kapiten Dumić i Grojić. Ono što je drugačije u odnosu na prethodnu sezonu je što ima dosta mladih igrača u sastavu kao i povratnika u Čačak.

Novi igrači su Nikola Kočović koji je prethodne sezone nastupao za Sutjesku iz Nikšića i u okviru Crnogorskog prvenstva, ali i ABA2 takmičenja, Nemanja Todorović iz Borca, Vuk Radojičić koji je se nakon 6 sezona u Nemačkoj Jeni vraća u rodni grad. Od pojačanja sa strane tu su Dušan Stojičić koji nam stiže iz ekipe Zlatibora, Kevin Osawe, Kanađanin koji je nastupao tokom prethodne sezone u jednom periodu za Iskru iz Svita, Rafael Rodrigues, Brazilac koji stiže iz Nemačke druge lige.

Verujemo da je ovo odlična prilika za našu publiku da dođe i popuni halu, pozdravi novu ekipu našeg kluba i bude vetar u leđa i naš 6. igrač kako sutra tako i tokom cele sezone. U nastavku možete videti i izjave našeg kapitena Dumića i trenera Mićića kao najavu pred duel protiv KK Vršca.

 

 

Leave a Reply