Ubedljiva pobeda na gostovanju u Kragujevcu

KK SPD Radnički – KK Čačak94 Quantox  61:77

Nakon poraza u prvom kolu od ekipe Vršca, naša ekipa je vredno radila tokom cele nedelje i veoma spremno dočekala susret u Kragujevcu protiv ekipe SPD Radnički. Ekipa Radničkog je slavila na gostujućem terenu u prvom kolu i sigurno je u boljem raspoloženju dočekala ovaj meč. Tim je imao jasan plan za ovaj meč koji su igrači sproveli u delo.

Naša ekipa meč je kontrolisala od samog početka, a na kraju ispostaviće se bila pobednik u sva 4 perioda. Naš tim je kontrolisao meč na oba kraja terena. Utakmica veoma fizička, ali za razliku od prethodnog vikenda, naš tim je bio fokusiran tokom celog meča i nakon što je razlika otišla na više od 10 razlike, nastavili su u istom ritmu.

Gosti su probali nekoliko puta da se vrate, ali ni pomoć publike nije bila dovoljna da se zaustavi dobra igra našeg tima. Najveći utisak pored dobre igre našeg tima, je da smo meč završili sa debitantima, kadetima Maksićem i Bogdanom Zekavicom na terenu, kao i juniorom Erićem koji je zabeležio i prve poene u seniorskoj košarci, i to za 3 poena.

Naš tim nastavlja sa radom, a već sledeće subote u goste nam dolazi ekipa Joker iz Sombora.

SPD Radnički: Sharp Demarcus Lee 19, Trunic 5, Janković, Filipović, Marković 5, Vasilić, Marić, Labović 13, Vasiljević 2, Nikolić 5, Dragićević, Dautović 12

Čačak94 Quantox: Osawe 10, Radojičić 15, Grojić 15, Jović 6, Maksić, Kočović 11, Zekavica B., Stojičić 4, Alberton 3, Todorović 7, Dumić 3, Erić 3

Leave a Reply