Kadeti započeli Triglav kadetsku ligu pobedom

Kadetska selekcija našeg kluba je ove sezone već napravila veliki uspeh plasmanom u jedinstvenu Triglav kadetsku ligu Srbije. Ovi momci na čelu sa trenerom Dejanom Kolarevićem, pokazali su da se veliki trud uvek isplati. Nakon promocije koja je održana na platou ispred Beogradske arene kod spomenika košarke, naša ekipa je svojim susretom i otvorila ovogodišnje takmičenje za najbolju kadetsku ekipu u Srbiji.

Datum 28.10.2022. biće veoma bitan u našem klubu, jer je dan kad je neka od mlađih selekcija Čačka94 Quantox odigrala prvu zvaničnu utakmicu neke od jedinstvenih liga Srbije. U goste nam je došla ekipa Konstantina iz Niša. Momci su pokazali odmah veliku želju za dokazivanjem i pobedom. Rezultat nakon prvih 10 minuta igre je pokazao da ova ekipa neće dozvoliti da ih iznenade vršnjaci iz Niša.

Odigrali su veoma autoritativno tokom celog meča što je na kraju meča rezultat i pokazao koji je glasio 104:74. Naša ekipa je otvorila sezonu u kadetskoj ligi na najbolji mogući način i stavila do znanja svima da neće biti lak plen ni za jednu ekipu. Velike čestitke momcima i treneru Dejanu Kolareviću na ovoj prvoj i na neki način istorijskoj pobedi!

Marić 4, Dimović 4, N. Nikolić 10, P. Nikolić 10, Gujaničić 4, Obradović, Lišanin 5, Lazović, Živković 3, Tatić 35, Mirković 14, Ćurčić 15

Komentar