Majstorović i 3. sezonu u dresu našeg kluba!

Đorđe Majstorović ostaje u Čačku94 i sledeće sezone. Naš klub dogovorio je nastavak saradnje sa Majstorovićem i za sezonu 2023/2024. Đorđe je jedan od najiskusnijih naših igrača, u klub je došao pred učešće u 2. MLS i deo je naše priče od tog trenutka. Učestvovao je u svim uspesima kluba u prethodne 2 sezone kao jedan od ključnih igrača.

Đorđe je svoju karijeru počeo upravo u Čačku, u ekipi Mladosti, odakle odlazi u Partizan. Nakon toga prelazi u Crvenu Zvezdu, sa kojom postaje šampion Srbije u juniorskoj konkurenciji i odatle prvi put odlazi u inostranstvo, u Španiju, na poziv našeg bivšeg proslavljenog reprezentativca Nikole Lončara i ostvaraju uspeh i promociju u viši rang. Nakon toga, vraća se u Srbiju, KLS i ekipu Smedereva, gde ga odlične igre odvode u Sloveniju, ekipu Heliosa iz Domžala, kod čuvenog trenera Zmaga Sagadina. Ostaje u Heliosu 2 sezone, nakon čega potpisuje za ekipu Metalca iz Valjeva, gde je verovatno igrao svoju najbolju košarku u te 2 sezone. Bio je jedan od najboljih igrača ABA lige u tom periodu, čime je zaslužio i poziv, tadašnjeg selektora Đorđevića, u reprezentaciju Srbiju.

Ipak najveća nagrada bila je poziv Partizana, gde odlazi 2016., ali ga je povreda sprečila da pokaže svoj pun potencijal. Nakon polu sezone u dresu MZT-a, vraća se u Čačak, gde potpisuje za Borac. Bio je jedan od ključnih igrača ekipe uz sezoni 2019/2020 kada je ekipa dominantno odigrala sezone u KLS i ABA 2 i izborila ulazak u dugo čekanu ABA ligu. Ipak, ne ostaje u klubu i tada dolazi u redove našeg kluba.

Ono što je takođe svojevrsni kuriozitet za Đorđa je da će Čačak94 biti prvi klub u njegovoj karijeri, u kojem će odigrati više od 2 sezone. Veoma nam je drago zbog toga i to je dokaz naše međusobne saradnje. Novi izazovi su pred nama, a mi ćemo zajedno ići u nove pobede i nove uspehe, kao prethodne 2 sezone.

Leave a Reply