MIĆIĆ: Čestitam igračima i celom klubu na uspešnoj sezoni; Danijels: Zasluženo smo pobedili!

Čačak 94 Quantox ostvario je još jednu, možda i najbitniju pobedu u sezoni. Na parketu Dvorane kraj Morave uspeo je da ubedljivo slavi protiv Novog Pazara 90:71 (23:24; 25:16; 30:10; 12:21). Ujedno, rečenim trijumfom stavio je tačku na pitanje svog statusa u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije, jer je u petak veče i matematički osigurao opstanak u navedenom takmičenju.

Đorđe Mićić, trener čačanske ekipe, ističe da je prvi tim ostvario svoj glavni ovosezonski cilj, a to je opstanak u ligi.

,,Čestitam igračima, ali i celom klubu, na jednoj uspešnoj sezoni, ali i opstanku u ligi. Pripremili smo se za ovu utakmicu maksimalno ozbiljno, jer Novi Pazar u poslednje vreme igra odlično. Zabeležio je nekoliko važnih pobeda. Želeli smo da na najbolji način odgovorimo na igru protivnika, pa da se na lep način zahvalimo publici zbog svega što je za nas učinila u prethodnih godinu dana. Novom Pazaru želim sve najbolje, nadam se da će ostvariti još jednu pobedu i ostati u ligi”, rekao je Mićić.

Zatim, još je izjavio.

,,Zbog velike razlike koju smo imali dobili smo prostor da uvedemo neke igrače koji su imali manje prostora. A čak je u igru ušao i Vuk Popović, predsednik kluba, čovek koji živi za košarku. Drago mi je što smo došli u situaciju da imamo prostora da i on uđe u igru”, kazao je Đorđe Mićić.

Arguster Danijels, najbolji pojedinac u redovima Čačka 94 Quantox, veruje da je tim zasluženo slavio.

,,Znali smo kakva je ekipa Novi Pazar, već smo jednom igrali protiv njega. S druge strane, bila je ovo poslednja utakmica u Čačku. Bili smo na visokom nivou od početka do kraja utakmice, tako da smo zasluženo pobedili”, dodao je Danijels.

Tekst i foto: Nikola Minović

Komentar