Novo iskustvo za našu ekipu na internacionalnom turniru u Bugarskoj

Naša ekipa uzela je učešće na internacionalnom turniru u Bugarskoj na poziv ekipe organizatora, Spartaka iz Plevena. Pored ove 2 ekipe na turniru su učestvovali i ekipa iz Makedonije, KK Rabotnički iz Skopja, i još jedna Bugarska ekipa, Balkan iz Botevtgrada. Turnir je organizovan po principu 2 polufinala i kasnije utakmica za 3. mesto i finale.

Prvog dana turnira u Plevenu, naša ekipa je odmerila snage sa domaćinom Spartakom. U utakmici pred oko skoro 800-900 gledalaca naša ekipa bolje je počela i držala kontrolu kroz celo prvo poluvreme meča. Ipak, u 4. četvrtini utakmice domaćini su nošeni podrškom sa tribina uspeli da naprave seriju koja je bila dovoljna da slomi otpor naše ekipe i tako ostvare pobedu.

Susret za 3. mesto protiv ekipe Rabotničkog naša ekipa je iskoristila za uigravanje i probu nekih zamisli, te je rezultat bio u drugom planu. Ekipa je iskoristila dugo putovanje i 3 dana u Bugarskoj i na zbližavanju i upoznavanju, jer je dosta i novih igrača koji se još uvek uvode u sistem.

Veoma smo srećni što smo imali čast da nas pred početak prvog meča poseti i njegova ekselencija, ambasador Srbije u Bugarskoj, Željko Jović. Ambasador se zahvalio našoj ekipi na učešću i poželeo nam puno sreće u narednoj sezoni i puno uspeha. Naš klub takođe koristi i ovu priliku da se zahvali ekipi Spartaka na pozivu. Želimo i njima pre svega sve najbolje i puno uspeha u budućim izazovima, a takođe i ekipama Balkana i Rabotničkog.

Komentar