Sloboda ipak bolja u Užicu

Naš tim gostovao je ekipi Slobode u Užicu u okviru 19. kola košarkaške lige Srbije. Meč je počeo u tužnom tonu, gde su obe ekipe na zagrevanju nosile majice u čast nedavno preminulog Stefan Turovića, sina Saše Turovića.

Meč je počeo efikasno, sa malo omašenih šuteva. Ekipa Slobode imala je prednost i delovalo je da su se bolje snašli u takvoj igri. Druga četvrtina donela je nastavak Slobodine efikasnosti, dok je naš tim i dalje tražio ritam kojim će promeniti tok utakmmice. Na veliku pauzu odlazi se sa čak 10 poena prednosti u korist domaćina, a najveći problem je bilo 50 primiljenih poena.

Treća četvrtina donosi buđenje našeg tima, gde se počelo sa dosta jačom odbranom, rezonskom igrom u napadu i na pauzu pred poslednji kvartal domaćin je otišao sa 4 poena prednosti. Naš tim je spustio prednost i na posed razlike, ali brzopletost u napadu i onda 2 trojke domaćina iz veoma teških pozicija donele su prevagu, pa je Sloboda slavila i tako se izjednačila sa našim timom po broju pobeda, ali zbog lošijeg međusobnog skora i dalje su ispod nas na tabeli.

Ovaj poraz mora da se brzo zaboravi i greške isprave jer već u petak u goste nam dolazi ekipa SPD Radničkog iz Kragujevca, što je ujedno i poslednji meč pred kup Radivoja Koraća.

Sloboda: Finch 13, Đurić, Bogićević, Ćubić 21, Borovićanin 14, Aksentijević, Božić 6, Vukajlović, Henson 17, Reljić 12

Čačak94 Quantox: Dodić 3, Stajčić 7, Pulliam 15p 8as, Grojić 13, Pešaković, Lakić 21, Gašić 12p 10sk, Pantić, Danilović 5, Dumić 2, Tatić

Leave a Reply