Zlatni čačanski momci su novi košarkaši Čačka94 Quantox

Kao što je klub najavljivao u prethodnoj sezoni, prioritet su mladi igrači, mlađe kategorije, i ulaganje u mlade igrače, pre svega momke iz Čačka. Ljudi iz kluba rade ozbiljan posao, a potpis 4 momka iz zlatne generacije momaka rođenih 2008. najbolje govori u prilog tome. U pitanju su braća Vukašin i Bogdan Zekavica, Lazar Maksić i Mihailo Todorović.

Ova 4 momka dolaze u naš klub nakon perioda provedenog u ekipi Mladost pod trenerskim vođstvom Mihaila Šušića. Čačak94 želi upravo da istakne ulogu trenera Šušića, koji je ne samo da je bio trener ovim momcima, već je vodio računa o mnogim stvarima, i ova 4 momka su pored toga što su dobri košarkaši, ujedno izuzetno sportski vaspitani, disciplinovani, imaju ratnički mentalitet i karakter, kao i poštovanje na košarkaškom terenu. Iako mladi momci, oni su zapravo mladi profesionalci, i naš klub se ovim povodom zahvaljuje i čestita treneru Šušiću koji je bio ogroman faktor u tome.

Ovi momci su od prvog dana kad su obavljeni razgovori, pokazali želju, klub je takođe obavio razgovore sa njihovim roditeljima i predočen im je plan za njihov košarkaški razvoj u narednih nekoliko sezona. Transparentnost u međusobnom razgovoru je i dovelo do toga da saslušamo jedni druge i odlično se razumemo. Ovi momci su odmah dobili priliku da treniraju i sa trenerima prvog tima, koji su prepoznali njihove kvalitete kroz individualni rad i pohvalili njihovu košarkašku obučenost.

KK Čačak94 nastavlja dalje sa radom i realizacijom planova koji se baziraju pre svega na radu i pravljenju mladih igrača. Vukašinu, Bogdanu, Lazaru i Mihailu čestitamo na dolasku u naš klub i odmah krećemo u realizaciju planova i rad. Takođe, želimo da se zahvalimo i njihovim roditeljima koji su prepoznali plan i ozbiljnost našeg kluba. Ovu priliku koristimo da pohvalimo i rukovodstvo kluba, trenere i skauting službu, koji su marljivo radili na svakom aspektu u selekciji mladih igrača. Nakon ovog uspeha najviše dobijaju pre svega ovi mladi momci, pa naš klub i čačanska košarka. Čestitamo i krećemo u nove zajedničke pobede!

Leave a Reply