Broj 4 odlazi u istoriju i neće se više nositi u Čačku94!

Radenko Pilčević završio je prošle sezone svoju igračku karijeru u dresu našeg kluba. Rade je došao u naš klub u sezoni kad je klub igrao u 2. MLS i bio instrumentalan deo budućih uspeha kluba.

Momak koji je uvek davao sve od sebe na terenu i tu energiju prenosio na mlađe saigrače. Upravo je to jedna od bitnih stavki koje su doprinele najvećem uspehu kluba u dotadašnjoj istoriji, plasmanu u najviši rang srpske košarke, KLS. U prvoj debitantskoj sezoni naše ekipe, Radenko je predvodio tim kao kapiten. Celu sezonu je podredio ostvarivanju osnovnog cilja kluba, a to je ostanak ekipe u KLS. Malo je reći da je u tome u potpunosti uspeo. Pred kraj sezone doneo je odluku da završi svoju igračku karijeru, a nama je velika čast kao klubu bila što smo bili poslednja i nadamo se najlepša destinacija u njegovoj bogatoj karijeri.

Radenko je ove nedelje postao otac po drugi put, i ovom prilikom želimo da čestitamo i njemu i njegovoj porodici na prinovi. Ipak, ovom prilikom klub želi da se Radenku zahvali za njegov veliki doprinos na terenu i njegovu ulogu u našem klubu u prethodne 3 sezone na poseban način. Broj 4 koji je Pilčo nosio se povlači iz dalje upotrebe prvog tima našeg kluba. Momak koji je taj broj personifikovao u našem klubu na jedan poseban način i mislimo da je i zaslužio da taj broj ne nosi više niko.

Još jednom hvala ti Pilčo na svemu učinjenom na terenu, a idemo dalje u nove pobede i uspehe u novoj ulozi, iz fotelje. 🙂

Leave a Reply