Kadeti pobedili Joker u Jokićevom Somboru

KK Joker Sombor – KK Čačak94 Quantox 77:86 (24:21 27:24 13:12 13:29)

Kadetska selekcija našeg kluba nastavlja sa fenomenalnim partijama ove sezone. Ovog puta savladan je ekipa Joker iz Sombora. Naši momci nisu izgledali potpuno skoncentrisani u prvom poluvremenu, pogotovu u odbrani. Previše primljenih poena, ali smo umeli da odgovorimo napadački i na poluvremenu zaostatak je bio 6 poena.

Drugo poluvreme je i druga priča. Naši momci su se iz svlačionice vratili izuzetno motivisani i košarkaškim žargonom rečeno, spustili se u stav i zaigrali odbranu na pravu način. Rezultat treće četvrtine bio je 13:12 za domaćina, jasan pokazatelj da je odbrana zategnuta, ali da je napad sad izostajao. U poslednjem periodu, koji je i najbitniji, naši momci su pokazali da su najjači kad je najteže. Odbrana je ostala na vrhunskom nivou, dok je proradio i napad i poslednji kvartal je završen u našu korist sa čak 16 poena prednosti, što je bilo dovoljno za konačnih 77:86 za našu ekipu.

Najraspoloženiji u našoj ekipi bili su Tatić sa 29 poena i 7 skokova, Simović, koji je flertovao sa tripl dabl učinkom, 24 poena, 12 skokova, 8 asistencija i Ćurčić sa 15 poena i 13 skokova.

Ovo je 5 pobeda naših momaka, a sledeći izazov očekuje ih u Nišu protiv ekipe Konstantina. Bravo momci!!!

Komentar