Kadeti u poslednjoj sekundi ipak poraženi od Vojvodine

Kadeti su danas od 13h igrali protiv vršnjaka iz Vojvodine. Momci koji su imali fenomenalnu sezonu dosad u prvoj utakmici u novoj godini su na megdan čekali ekipu koja je zauzimala 4. mesto na tabeli i pokazala je dosta u dosadašnjem delu takmičenja.

Naši momci su otvorili odlično utakmicu i zapravo tokom celog meča držali to vođstvo. Ekipa Vojvodine je retko imala odgovor na igru Čačka, ali su u poslednjoj deonici pokazali šta sve mogu. Iako je ekipa Čačka rešila prve 3 četvrtine u svoju korist, momci iz srpske Atine su izgledali staloženije u poslednjem kvartalu.

Na 8 sekundi do kraja Tatić je imao 2 slobodna bacanja, i nakon što je pogodio oba, naša ekipa je imala prednost od 1 poena. Igrač Vojvodine, Vojinović je uzeo loptu i nakon veoma, recimo, diskutabilnog prodora, u kojem je možda napravio i grešku u koracima uspeo je da poentira i tako ekipi Vojvodine donese pobedu.

Naši momci se okreću novom izazovu, a to je gostovanje ekipi Joker u Somboru.

U našoj ekipi 4 igrača bila su najraspoloženija, Tatić koji je imao 22 poena, 11 skokova i 5 asistencija, Simović sa 16 poena, kapiten Lišanin sa 12 i Ćurčić sa 11 poena i 5 skokova.

Komentar